Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість виставила яскравий ролик, спокусливо танцюючи на камеру під час карантину через коронавірус COVID-19 і закликаючи прихильників сидіти вдома. Так, артистка скористалася популярним серед зірок шоу-бізнесу додатком TikTok, пластично рухаючись під ритмічний трек. Зіркова красуня позувала в міні-топі і коротеньких шортах блакитного кольору, демонструючи не тільки яскравий танець, але і струнку фігуру.

"Follow me on tik-tok 💃🏻 (підписуйтесь на мене в TikTok), - лаконічно підписала Дорофєєва. Фолловери не пройшли повз: "Йшов незрозуміло який день карантину,в той час Надя танцює в тікток🔥", "Ти така классссссссна,просто обожнюю😍😍😍❤️❤️❤️", "Ти як завжди крута і дуже красива 😍", "Дуже кайфую від твоїх рухів 🤤🔥", "мамина Красуня❤️❤️❤️🔥🔥", "Така красива 😍", "Класне відео. Надюша, круто танцюєш ❤️😉👍", "Богиня😍", "Рухи🔥🖤", "дуууже красива ❤️🤤".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.