Алла Костромічова закликала жінок не ігнорувати фізичними вправами на карантині та показала комплекс вправ на щодень.

Ведуча реаліті "Топ-модель по-українськи" показала, які вправи допомагають їй тримати себе в хорошій формі.

Для того, щоб займатися спортом, потрібно лише бажання, а не річний абонемент в спортивний зал чи запис на спортивну секцію. Досить виділяти 20-30 хвилин кожен день і робити вправи, які допоможуть привести фігуру в порядок та тримати тіло в тонусі.

Саме таке тренування провела Алла Костромічова в рамках Instagram-проекту "День з ведучим".

"Я тренуюся вдома кожен день, опрацьовуючи особливо важливі для дівчат зони: попу, прес, животик. Не люблю вбивати себе тренуванням, тому чергую навантаження з розтяжками, елементи йоги з планкою, і займаюся близько години", - розповіла Алла.

1. Планка. Встаньте в положення «упор лежачи», вашої опорною точкою повинні служити лікті. Дуже важливо: чи не провалити поперек, що не відкопилювати попу, максимально зібрати прес, правильно дихати. Починайте планку з 30 секунд.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

2. Нахили убік. Стоячи в планці, зімкніть руки, і нахиляйте таз так, щоб торкнутися одним стегном статі. Зробіть по 10 нахилів на кожну сторону.

3. Підйом тазу. Ляжте на спину, ноги зігніть в колінах. Виштовхуйте корпус, піднімаючи стегна до максимально високого становища. Зафіксуйте в цій позі на кілька секунд. Важливо штучно напружувати сідниці і внутрішню поверхню стегна. Повторіть 20 разів.

4. "Човник". Розташувавшись лежачи на спині, одночасно підніміть ноги і торс, доводячи рух до прямого кута між ногами і тулубом. Повторіть 20 разів.

5. Кішка-корова. Ця вправа на розслаблення, взяте з йоги. Встаньте на карачки, руки випрямити у ліктях, стегна і гомілки повинні утворити прямий кут. На вдиху прогните спину вниз, голову закинувши вгору. На видиху вигніть спину дугою і максимально опустіть голову вниз. Зробіть по 5 глибоких вдихів і видихів.

6. Підйоми прямої ноги. Встаньте на карачки, спину тримайте рівно, пальці ніг - на себе. Піднімайте прямі ноги по 10 разів кожну.

7. "Пісяюча собачка". Встаньте на карачки, обіпріться на один лікоть. Якщо права рука пряма, підніміть праву ногу в сторону під куто

8. "Собака мордою вниз". В основі цієї вправи лежить асана з йоги. Вам необхідно стати в позу, що нагадує потягувати собачку. П'яти повинні бути притиснуті до землі, але нічого страшного, якщо не виходить. Підніміть вгору праву ногу, потім тягніть її до носа, максимально напружуючи прес. Зробіть 10 разів на кожну ногу.

9. Вправа на розслаблення спини. Сядьте на коліна і зчепіть руки в замок за спиною. Нахиліться з рівною спиною настільки, наскільки це можливо. Наверх піднімайтеся через круглу спинку до повного вирівнювання.

10. Прес. Ляжте на спину, ноги зігніть в колінах. Підніміть корпус вгору з витягнутими руками і починайте різко дихати. І так 100 вдихів-видихів.


11. Присідання з випадом ніг. Ступні і коліна повинні опинитися під кутом 45 градусів. Сідайте так, як ніби ви сідаєте на стілець, якого немає. Як тільки встаєте, виштовхуйте пряму ногу під кутом 90 градусів. Зробіть 20 присідань - по 10 на кожну ногу.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Алла Костромічова поділилася секретами ідеального макіяжу

Як повідомляв портал Знай.ua, Алла Костромічова показала фанатам фотографію в купальнику

Також Знай.ua писав, Алла Костромічова не змогла повернутися на батьківщину з Німеччини через карантин і надзвичайний стан