Колишня балерина Бринда Коллінз – 50-річна мешканка англійського графства Дорсет розкрила секрет своєї нев'янучої краси. За словами жінки, у неї немає мети виглядати молодше своїх років, тому вона і не вдавалася до послуг пластичних хірургів і процедур "уколів краси", пише Daily Mail.

Щоб зберегти молодий вигляд і хороше самопочуття Коллінз чотири рази в тиждень користується нічними патчами для особи і шість разів на тиждень займається фітнесом. Балерина підкреслила, що дуже важливо доглядати за собою і користуватися спеціальною косметикою. При цьому вона стверджує, що дорогі засоби преміального класу можна замінити більш дешевими аналогами, які не поступаються в якості.

Що стосується тренувань, то Бринда Коллінз розповіла, що після відходу з балету у 44 роки, вона довго не могла підібрати для себе підходящий вид спорту. Зрештою, жінка натрапила на фітнес-програму Деббі Зиберс і почала займатися майже кожен день по відеоуроків.

"Я намагаюся кожен день займатися творчістю. Для мене це найкращий спосіб зняти напругу. Останнім часом мені подобається оновлювати старі меблі. Цього я вчуся по урокам на YouTube. А ще, з того часу як я відкрила свою дизайн-студію, я зайнялася фотографією", — розповіла балерина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, чим зайняти дитину під час карантину - поради від зірок і українців в Італії та США.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.