Популярна українська співачка Настя Каменських, яка в минулому році вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Під час карантину зірка почала активно займатися спортом і навіть проводить онлайн-тренування для своїх фоловерів. А в цей раз Настя показала неймовірно приємне і світле фото, на якому позує в домашній обстановці в компанії двох хлопців.

Як видно, Каменських позує, сидячи на підлозі, а хлопці сидять трохи позаду і неначе підносяться над нею. На ній широкі квітчасті штани і чорний топік на тонких бретельках, а поверх накинула широкий світлий светр. Її волосся розпущене і покладені на одне плече, а на обличчі легкий макіяж і промениста усмішка. У підписі до фото Каменських анонсувала свій онлайн-концерт: "Онлайн-концерт, який я провела 20.03 в прямому ефірі IG, тепер можна буде подивитися знову! Всім, хто не встиг побачити його і всім, хто з радістю подивиться і послухає ще раз!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.