Три місяці тому померла колишня дружина естрадного співака Олександра Малініна та мати його сина Микити Малініна, Інна Курочкіна. Про це стало відомо з Instagram Микити Малініна. Він опублікував пост, присвячений дню народження покійної мами, і супроводив його наступними рядками:

«Сьогодні мамі 60 років! На жаль, вона залишила нашу планету три місяці тому. Вона була людиною з великим серцем! Людина яка навчила мене любити, навчила бути чесним і сильним! Бережіть ваших рідних», поділився Микита в Instagram.

Ні фанати, ні сценічні колеги не знали про події, тому страшна новина їх шокувала. Теплими словами Микиту підтримали близькі, а також продюсер Андрій Разін, екс-кохана Олега Яковлєва Саша Куцевол і багато інших знаменитостей.

Нагадаємо, в минулому Інна Курочкіна грала на скрипці в ВІА «Співаючі гітари» і була першою дружиною Олександра Малініна. Молоді люди познайомилися на одному з концертів, стали зустрічатися і досить швидко одружилися. Але сімейне життя артистів виявилася недовгою, навіть незважаючи на народження сина Микити. Подейкують, що свою лепту в розставання внесли батьки Інни, які відмовилися прописувати Малініна в Москві.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще