У Москві побили першого соліста популярної у 90-і російської поп-групи "На-на" 53-річного Валерія Юріна. На музиканта напали у власній квартирі на Дібровный вулиці. У його дім прийшли невідомі, слово за слово — заслужений артист РФ отримав по голові.

Медики діагностували у Валерія Юріна забій голови та струс мозку. Артиста відвезли в госпіталь, але лягати він відмовився. Хто і за що побив музиканта наразі з'ясовує поліція. Про це повідомив Telegram-канал Mash у вівторок, 7 квітня.

Валерій Юдін, скріншот: YouTube
Валерій Юдін, скріншот: YouTube

Повідомляється, що до помешкання 53-річного заслуженого артиста Росії в будинку на Дібровної вулиці прийшли невідомі і після сварки вдарили його по голові. У Юріна діагностовано забій голови та струс. Від госпіталізації артист відмовився, деталі події з'ясовує поліція.

Варто нагадати, Юрін починав музичну кар'єру гітаристом Барі Алібасова в групі "Інтеграл" з 1987 по 1990 рік. Пізніше він став солістом групи "На-На" під керівництвом того ж Алібасова. З 1995 року розвивав сольну співочу кар'єру, а з 2007 року грав у театрі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Гурт "На-на", скріншот: YouTube
Гурт "На-на", скріншот: YouTube

Валерій Юдін, скріншот: YouTube
Валерій Юдін, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше загибель блогера Павла Петеля у ДТП пов’язали з містикою - "Краще побути одному". Блогер Павло Петель вважався зниклим безвісти протягом двох днів

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Львові жорстоко вбили лідера рок-гурту "Лесик Band" Олександра Дацюка. На музиканта напав із ножем бездомний, завдавши йому смертельних поранень.

Також "Знай.ua" писав, що у ДТП загинув відомий блогер - копія Кончіти і король епатажу, останні фото. Епатажний блогер з Дніпра Павло Петель загинув в ДТП в Підмосков'ї