Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіямы з життя і різних фотосесій. Знаменитість похвалилася трепетним селфі в дзеркалі з батьками Іриною та Віктором, а також братом Євгеном і забавним пухнастим псом, приїхавши до рідних і близьких погостювати, тим самим порушивши умови карантину. Так, артистка позувала в костюмі-оверсайз, масивній футболці з принтом і яскраво-зеленому взутті, закарбувавши момент, коли її тато з задоволенням їв цукерки "морські камінці".

Тато і Мама сфоткані в момент поїдання «Морських камінчиків» Я, елементарно втягую живіт і щоки. Живіт вийшло!
, - трепетно підписала Астаф'єва. Фолловери не пройшли повз, залишившись в захваті: "Гарні і мама і тато . Кажуть у красивих батьків страшні діти, але ви лялечка", "Ну от люблю —шалено❤️ пздц ти Даша🌪🌪🌪", "От в кого ти така красуня!!!🤩♥️", "Очі - батіни?", "Гарна сім'я😍😻😘", "Ви з мамою дуже схожі❤️", "Чудове сімейне селфі😊", "Копія МАМА))))", "Татова доца,мамина чорнявість волосся👍".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.