Навіть старі й віддані шанувальники не змогли впізнати свого кумира, зірку 90-х Андрія Губіна. Чоловік виглядав нервовим і ображеним на деяких фанатів.

Про це пише одне з росссийских видань.

"Я вважаю, що на мене йде полювання. Я в бігах, тому особливо не спілкуюся… Але людей я дуже люблю і залишився таким же, яким був. Я трохи більш засмиканий, але ви спробуєте в моїй ситуації бути не смиканим. Тому, звичайно ж, я на взводі", - розповів співак.

За словами співака, його хвороба постійно прогресує, а постійна увага з боку шанувальників його нервує.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"У мене "пливе" вся ліва сторона обличчя, на шиї якісь смуги… Я не відчуваю половину тіла, а лікарі кажуть, що все нормально. У мене губи синіють, все тіло розвалюється. Але я до цього звик", - розповідає про свій стан Андрій.

Андрій Губін з шанувальниками, скріншот: YouTube
Андрій Губін з шанувальниками, скріншот: YouTube

Варто нагадати нашим читачам, що Андрій Губін став відомим завдяки таким пісням: "Хлопчик-Бродяга", "Зима-холода", "Ліза" та багатьох інших хітів. Пізніше займався музичним продюсуванням, написав пісню "Ла-ла-ла" для Жанни Фріске.

В 2007 від серцевого нападу раптово помер батько Андрія Віктор Губін. Його смерть стала великою психологічною травмою для Андрія, який в цей час і так переживав творчу кризу. Він почав багато випивати, припинив з'являтися на людях і вкрай негативно реагував на публікації про себе в пресі. Ситуацію ускладнила смерть матері в 2012 році. Губін остаточно зник, став затворником, а затяжна депресія розвинулася в складне нервове захворювання, через яке артист відчуває постійні болі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, карантин не вирок – 97-річний ветеран війни станцював під Тімберлейка, вірусне відео.

Як повідомляв Знай.uа "Виповнилося б 83 роки", - Філіп Кіркоров показав фото покійної мами і вразив її схожістю з донькою.

Знай.uа писав, чоловік Дорофєєвої Дантес навчив українців сексуальних ігор з Надією на колінах.