Сенсаційна українська реперка Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео. Нещодавно знаменитість вирішила подарувати фанатам гарний настрій, показавши, чим займається на карантині через коронавірус COVID-19 з блогером на ім'я Віктор. Так, артистка приміряла пікантне боді і вирішила взяти участь в популярному зараз челленджі FlipTheSwitch, скориставшись додатком TikTok. Суть забавного челленджу в тому, щоб помінятися вбраннями з другою половинкою або другом,що і зробила парочка.

Поки нема концертів, буду блогером в тренді 😂 Віктору личить червоний?))
, - пожартувала Alyona Alyona. Фолловери не пройшли повз: "«Пиріжки і пампушки» 🍰🍩♥️", "ООО таак❤️😍", "Альона дякую за український реп,чесно радуєш дуже сильно", "о так😍версія яку я так довго чекала❤️", "Ви зустрічаєтесь?)", "пончики такі милі", "Краща версія , яку я бачила😂😂👍", "Очінь навіть😂", "Альона ,це просто агонь🔥😁😁👏", "Шикарно!".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше