Новий канал розпочав зйомки спецвипусків проекту «Ревізор. Карантин". Перед цим вся команда програми здала тести на коронавірус. І тільки отримавши негативний результат лабораторних тестів на COVID-19, Юлія Панкова і команда приступили до зйомок спецвипусків "Ревізор. Карантин". Вже найближчим часом глядачі зможуть побачити в ефірі Нового каналу.

"Ми працюємо, щоб ви знали, в яких супермаркетах і закладах харчування дотримуються безпека, виконують вимоги і норми Моз під час карантину, – розповідає ведуча. – За останні тижні до нас звернулося багато українців з проханням перевірити магазини, заправки, служби доставки продуктів і ресторани, в яких вони замовляють їжу. Що ж, ми з командою вирушили їх ревізувати. Адже не хочемо, щоб ви ризикували своїм здоров'ям".

Ревізор, фото: прес-служба Нового каналу
Ревізор, фото: прес-служба Нового каналу

Знімальна група заходить на локації, дотримуючи всі санітарно-гігієнічні норми. Всі одягнені в спеціальні халати, чепчики, бахіли, рукавички та окуляри. Камери продезінфіковані і накриті медичними халатами. А ще – всі дотримуються дистанцію.

Ревізор, фото: прес-служба Нового каналу
Ревізор, фото: прес-служба Нового каналу

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Команда теж повинна бути в безпеці, – каже Юля. – Проводимо ревізію заклади в повній екіпіровці. Після кожної локації міняємо одяг і маски. Я навіть свої ревизорские білі рукавички одягла поверх гумових. Щоб під час перевірки, коли їх міняю, руки були захищені".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Ревізор" Юлія Панкова розкрила рецепт вишуканого супу.

Як повідомляв Знай. ua, ревізор Панкова перевірить роботу закладів під час карантину.

Також Знай. ua писав, що українець ціною власної шкіри придбав антисептик.