У новій серії тревел-шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров побував на найбільшому параді в історії Піднебесної і спробує на смак саме легендарне китайське блюдо.

Комарів потрапив в Пекін на грандіозне святкування 70-річчя створення Китайської Народної Республіки. День заснування КНР - важлива подія для всієї країни, в честь якого влада влаштовують найбільші паради в історії держави.

Дмитро Комаров, фото: пресслужба "1+1"
Дмитро Комаров, фото: пресслужба "1+1"

На центральній площі Пекіна в цей день збирається до 100 тисяч чоловік, 15 тисяч солдатів, 580 зразків військової техніки, 160 літаків і вертольотів. Тут Дмитро Комаров покаже українським глядачам головний авіаційний номер грандіозного параду, а також потрапить на дивовижне вечірнє шоу салютів.

Крім того, він відправиться в туристичну мекку – на Велику Китайську стіну і дізнається, що таке "золотий тиждень" для мільярдного населення китайців.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За традицією програми, Дмитро Комаров побуває на кухні легендарного ресторану і своїми руками спробує приготувати качку по 700-річному рецептом. Ведучий тревел-шоу розкриє секрети місцевих кухарів, як вони перетворюють звичайне блюдо в справжній делікатес. І поділиться цими незвичайними техніками приготування з усіма глядачами.

Дмитро Комаров, фото: пресслужба 1+1
Дмитро Комаров, фото: пресслужба 1+1

"Я дійсно відчуваю себе якимось імператором, тому що таке багатство смаку складно собі уявити! І це не має нічого спільного з тим, що звикли ми є куркою або качкою. Це просто фантастика, такого не спробуєш більше ніде!" - поділиться враженнями після дегустації Дмитро Комаров.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Комаров з "Світу навиворіт" станцює з локшиною і спробує екзотичних комах в Китаї.

Як повідомляв Знай. ua, Дмитро Комаров дав важливий рада українцям.

Також Знай. ua писав, що Комаров з "Світу навиворіт" випробує найшвидший у світі потяг і познайомиться з китайцем, якому підвладне часу.