Відомий хірург Едгар Камінський опублікував фотографії зі своєю новою коханою. Дівчину звуть Ольга Багата. Пара опублікувала романтичне селфи в Instagram. На фотографії вони обидва зображені у спеціальних масках.

Таким чином пара вирішила підтримати флешмоб про допомогу людям під час пандемії коронавірусу. В описі фото Ольга написала, що пишається Едгаром і всім людям, які долучилися до флешмобу і проявили увагу до проблеми малозабезпечених і нужденних.

Слава і Едгар Каминские розлучилися в 2019 році
4

Сім'я Едгара і Слави розпалася влітку 2019 року. За п'ять років шлюбу у них народилося двоє дітей – Леонард і Лаура. Причини, по яким пара вирішила розійтися, не розголошуються досі. Про новому романі Едгара було відомо ще в кінці 2019. У своєму Instagram він розповів, що почав новий роман, але довгий час не говорив, з ким. Також відомо, що пара провела новорічні канікули в Куршевелі. Ольга Багата – теж досить відома особистість у fashion-колах. Вона працює арт-директором у відомого українського дизайнера Жана Грицфельда.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Напомним, Камінська привітала з днем народження найважливішу девочку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її формах.