Відома російська актриса Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала забавні "карантинні" чорно-білі фото, на якому позує, лежачи у ванні з прозорою водою.

Як видно, у воду Христина залізла одягненою – на ній чорний злитий купальник, поверх якого накинула білу сорочку. Її волосся розпущене і трохи вологі, а на обличчі яскравий макіяж, актриса на першому знімку з викликом дивиться в камеру, а на другому вона прикрила очі. У підписі до публікації Асмус запитує у фанатів, варто їй робити прямі ефірі, як її численні фанати: "Взяти себе в руки, таки піти помити голову і вийти з вами на зв'язок?".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.