Аня Тринчер і Богдан Осадчук після виходу серіалу школа стали кумирами для мільйонів підлітків, а в житті – парою. Їх прихильники сподівалися, що зовсім скоро вони зіграють весілля, однак цього не сталося. Аня і Богдан розлучилися і Тринчер вперше зважилася чесно розповісти про це в інтерв'ю ЖВЛ.

"Я вже не в стосунках. І це сталося не вчора і навіть не два тижні тому", - чесно зізналася Тринчер.

Виявилося, що пара розійшлася ще напередодні нового 2020 року, але нікому про це не розповідала.

"Це моя перша любов, перша божевільна любов. Я просто була закохана до нестями і він був не тільки хлопець, але й таким старшим братом, так як ми живемо без тата і він був чоловіком в нашій родині і як-то заміняв мені ось цю чоловічу частину, якої мені не вистачало дуже сильно", - зізнається дівчина.

Аня розповіла, що батько пішов з сім'ї, коли їй було 11 і з тих пір їй не вистачало чоловіка вдома. Однак звикнути до того, що поруч немає Богдана дівчині важко досі.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

"Знаєш, я от думала завжди, що час лікує, але ось минуло досить багато часу з нашого розставання і як-то не вщухли емоції", - зізналася Аня.

Так, у неї на стіні досі висить фотографія з колишнім. Аня досі зберігає подарунки від Богдана і спробувала розповісти, чому закінчилася красива любовна історія.

"Напевно, ми ще не занадто дорослі. В якийсь момент ми зрозуміли, що ми надто різні і ми ростемо в абсолютно різних напрямах. У якийсь момент стався розкол і я до сих пір не можу знайти причину. Дуже часто почалися скандали, сварки. Просто причини реально настільки дурні, що я коли згадую, мені хочеться сміятися. Наприклад, ми були в спільній подорожі до Болгарії з нашими батьками і ми дуже сильно посварилися і не розмовляли три дні через валізи", - розповіла дівчина.

Аня зізналася, що коли вони остаточно розлучалися, то сиділи в кафе і плакали, як вона, так і він. Вона розповіла, що навіть зараз вони намагаються зберегти теплі стосунки і коли важко, Аня дзвонить йому в пошуках підтримки.

В популярному серіалі "Школа", який прославив Тринчер її конкурентку за серце Богдана, блогера і саму яскраву дівчинку Лолу зіграла Єлизавета Василенко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зіркові батьки розповіли, як розважають дітей під час карантину.

Як повідомляв Знай. ua, зірки "Кріпак" розповіли, як проводять час в домашній ізоляції.

Також Знай. ua писав, що як змінилися головні герої серіалу "Татусеві дочки".