Фіналістка Національного відбору на "Євробачення 2020" Jerry Heil, яка нещодавно представила трек під назвою "VEGAN", активно веде свою сторінку в Instagram. Знаменитість виставила відвертий кадр, позуючи лише в мереживній білизні лимонного кольору і засвітивши струнку фігуру. Так, артистка зізналася, що відповідально підійшла до карантину через коронавірус COVID-19 і не виходить з дому без потреби, однак це додало їй проблем. Зіркова красуня поскаржилася, що "втратила" плаский животик і прес, над яким завзято працювала, адже тепер рухається досить мало.

МИ ЙОГО ВТРАТИЛИ! Плаского живота більше немає😭 Але є чудова новина! Пласкі груди вдалося зберегти! Ура?🤔😄 .
, - пожартувала Яна Шемаєва. Фолловери залишилися в захваті і почали підтримувати красуню: "Яна 😀 я теж ходжу по хаті як вагітний тарган, звідки це пузо береться я хз!", "Ти як з Сімс)", "Яна донт стрес, накачаєш іще прес😅", "Да ну в тебе живіт плаский!", "🔥🔥почуття гумору прекрасне👏", "Ви чудові і Ваша чудесна історія. Слідкуємо і насолоджуємось Вашою творчістю... Тепер у нас усіх вільні каси 🦋🦋🦋", "Мама, мабуть, радіє, що ти трішки поправилася😅♥️", "Яна Яна, ти чудо чудесне 😁🙃👍".

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше