Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість виставив кумедний архівний кадр з відпочинку в Маямі, США, показавши, як займався спортом. Так, артист намагався підняти незвичайну штангу з дерев'яними млинами замість металевих, однак, судячи з обличчя Влада, це давалося йому не зовсім легко.

Витиснемо користь і зробимо висновки! Переживемо, переможемо, станемо ще сильнішими!!!..💪😷🤔 #miami
, - поділився емоціями Яма. Фолловери ж не пройшли повз, проте почали жартувати над танцюристом: "Без памперса, більше так не роби. Можуть бути погані наслідки;)))", "Наші хореографи настільки суворі))", "Які щічки кругленькі 🤗🤗🤗", "З під поли займаєшся ???? По блату 🤣🤣🤣", "А млини то висушив, а де справжні?,😎😎😎", "Слабак......".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.