Відомий російський співак Ігор Ніколаєв, ще 30 березня повідомив шанувальникам, що його аналіз на коронавірус виявився негативним. Однак, як виявилося, зірка естради хворів на пневмонію. Нещодавно в мережі Ніколаєв розповів про своє самопочуття.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Ігоря Ніколаєва в мережі Instagram.

Ігор Ніколаєв, фото: Instagram
Ігор Ніколаєв, фото: Instagram

"Величезне спасибі моїм лікарям, Валерію Самойленку, Маліку Мустафаєву, Олексію Зеленському, а також черговим лікарям, медсестрам, служб доставки їжі та прибирання палати, всьому колективу лікарні в Коммунаркці, хто свою 24-х годинну зміну працює, не знімаючи захисних костюмів, окулярів і масок весь день і безсонну ніч! Пневмонія відступила, я вдома, але хочу сказати всім, хто в такій же ситуації — не треба вихвалятись і думати, що ви повністю здорові і прямо супермени, повертайтеся в нормальне життя акуратно і поступово! Бережіть себе! Всім здоров'я!", - пише співак.

Варто нагадати, що колишньому Наташі Корольової робили дві тесту на наявність коронавирусной інфекції covid-19. Відомо, що обидва тесту виявилися негативними.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, харків'яни регочуть над креативною наливайком, - "Візьми літр, не допомагай вірусу!".

Як повідомляв Знай.uа українець в супермаркеті натрапив на стару аферу в новій обгортці - "Навіщо щось готувати, якщо можна...".

Знай.uа писав, звіт Кличко спантеличив киян: динаміка зростання хворих Covid-19 стрімко збільшується.