Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав веселе сімейне відео з їх з Примадонною донькою Лізою, показавши, що дівчинка не втрачала часу дарма на карантині, навчаючись новому. Так, юна красуня разом із зірковою мамою займалася розучуванням скоромовок, а після показала результат старань на відео, вразивши не тільки Максима, але і його численних прихильників.

Ліза займалася з Аллою скоромовками зараз, ось ускоромовила мене!
, - поділився радістю Галкін. Фолловери залишилися в захваті: "А очища які гарні чудо❤️🔥👏", "Шматочок радості нам у будні😍💖🌺", "Як же класно виходить😍😍😍😍😍 умнічка 🌈🌈🌈🌈🌈", "Ліза чудо 😍", "Ну, правда, геніально, для віку Лізи, умнічка❤️", "Ліза ти просто велика розумниця👍😘❤️🤗👏🔥", "Диво дівчисько! Обожнюю", "Ахахахаха)) Це так чудово ❤️❤️❤️ Яка ж принцеса!", "Ліза дуже розумна ,просто 👌", "Яка розумниця😁😁😁😍😋Солодка дівчинка", "😍 Браво".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.