Телеведуча з “Нового Каналу” і кохана Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь нарешті змогла виконати мрію свого дитинства. У Лебідь з'явилася собака породи французький бульдог. Дівчинку телезірка назвала Сарою і тепер, несамовита від, щастя не розлучається з новою подругою ні на хвилину. Собачка дійсно класна — теплий абрикосовий колір , виразна мордочка, вуха, на яких можна полетіти, і очі, в яких можна потонути. У своїй соцмережі Instagram Олена-Христина вже щосили хвалиться нової улюбленицею.

Перед цим Лебідь просила поради у фоловерів двічі. Спершу цікавилася, де знайти хороший розплідник французьких бульдогів. Потім, вже будучи щасливою власницею цуценяти, цікавилася, як назвати дівчинку.

Перемогло ім'я “Сара”, хоча варіанти були всілякі. Які тільки клички не пропонували – від фірмового слова «Аферистів в мережах» - «Щука» до Трояндочки, Абрікоскі і Вів'єн. “За документами вона Аннабель-Персі-чогось там ще на три сторінки”, — розповідає Олена-Крістіна Лебідь.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Вона також похвалилася ласкавим характером нової улюблениці “Від мене не відходить, постійно лізе на ручки і цілуватися, і навіть пробує разом зі мною набирати смс коханому. «Зщдшошллш» – останній шедевр. Що вона хотіла написати – поки не знаємо, – сміється ведуча Нового каналу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Рожева" наречена Розенка на камеру показала, що вона вміє робити ротом, відео.

Як повідомляв портал "Знай.uа", наречена Розенка "вкрала" у "Сільпо" візок і трохи не навернулася на ній, відео.

Також Знай.uа писав, що наречена Розенка потрапила в реанімацію з жахливою травмою голови: що сталося з Оленою-Христиною Лебідь.