Успіхи українців на європейському та світовому рівні – привід для радості і гордості за талановитих людей нашої країни. Когорти людей, про яких дізналися далеко за межами України, поповнив медійний фотограф Вадим Яцун. Він здобув перемогу у конкурсі Professional Photographer Of The Year 2020, в номінації Fashion Golden Camera. За цю престижну європейську нагороду боролися 300 фотографів з 30 країн Європи.


Спочатку нагородження планувалося 22 березня у Римі. Але спалах коронавірусу змусив організаторів перенести церемонію на невизначений термін. У підсумку було прийнято рішення оголосити переможців 9 квітня в режимі онлайн.


Яцун заявив, що він зовсім не очікував, що зможе зможе виграти. Як сказав тріумфатор, фотографії відправлялися без будь-якої надії. Вдвічі приємно те, що вдалося стати першим українським фотографом, який зміг взяти нагороду такого рівня.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Вадим Яцун

Яцун зазначив, що він тільки зараз зрозумів, наскільки важливо брати участь у конкурсах світового і європейського масштабу. Таким чином можна отримати не тільки незалежну оцінку, але і стати відомим в міжнародних масштабах.
Яцун і раніше домагався успіхів міжнародних масштабів. Зокрема, престижний журнал Vogue опублікував його роботу з балериною Катериною Кухар.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.иа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфи в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.