Головна гумористка популярного російського шоу Comedy Club Марина Кравець неочікувано шокувала власних фанатів, повідомивши їм про те, що вперше стала мамою.

Про це вона розповіла на власній Instagram-сторінці.

Відтак, знаменитість опублікувала знімок з пологового будинку, на якому позує в рожевій сорочці і тримає в руках крихітні дитячі шкарпетки. За словами Кравець, малятко народилася раніше терміну.

Марина Кравець
Марина Кравець

"Ми чекали цього кілька в іншу дату, але дехто вирішив все за нас… Рано вранці довелося швидко одягнутися і поїхати на обстеження. У підсумку ми стали батьками чудової дівчинки. Всі здорові і щасливі! Відчуваємо себе відмінно, дізнаємося один одного. Взагалі, те, що сталося і, головне, це просто фантастика!", - написала вона.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Водночас фанати підтримали зірку теплими словами та побажали її дитині міцного здоров'я та щастя.

Скріншот допису

Нагадаємо, по стопах Зеленського? Кличко взяв у радники учасника Comedy Club, хто такий Максим Бахматов

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Фашистами у Києві" і не пахло: спливло архівне відео Comedy Club з Андрієм Молочним про Україну

Також "Знай.ua" писав, що Олена Кравець з "Кварталу 95" показала дорослу доньку: яблуко від яблуні, просто вогонь