Відомий російський артист Ігор Ніколаєв схоже, йде на поправку. Кілька тижнів тому виконавець був госпіталізований в медичний центр в Коммунарке. У нього діагностували двосторонню пневмонію і навіть підозрювали коронавірус. Незадовго до госпіталізації артист контактував з Левом Лещенко, у якого підтвердили інфікування новим вірусом. Однак у Ніколаєва тести на COVID-19 оказалисьь негативними.


Вперше за довгий час Ніколаєв опублікував світлину. На ній артиста дізнатися дуже складно. Він знаходиться в інвалідному візку, який везе медбрат. На обличчі композитора медична маска. Артист залишив підпис під фото в Instagram, в якій написав, що пневмонія вже відступила. Ніколаєв повідомив, що він вже вдома. Виконавець порадив людям не доводити до такої ситуації, не “удавати з себе Супермена”, і при погіршенні самопочуття негайно звертатися до фахівця.


Також Ігор Юрійович подякував всіх своїх друзів, знайомих, сім'ю і фанів, які підтримували його під час лікування. До речі, одночасно з Ігорем Юрійовичем з лікарні виписали і Льва Лещенка, який успішно вилікувалася від коронавирусной інфекції.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, харків'яни регочуть над креативною наливайком, - "Візьми літр, не допомагай вірусу!".

Як повідомляв Знай.uа, українець в супермаркеті натрапив на стару аферу в новій обгортці - "Навіщо щось готувати, якщо можна...".

Знай.uа писав, звіт Кличко спантеличив киян: динаміка зростання хворих Covid-19 стрімко збільшується.