Пандемія COVID-19 породила величезну кількість різних челленджей з метою залишатися вдома. У них беруть участь тисячі відомих людей по всьому світу. Вони роблять різні дивні вчинки, і публікують фотографії або відео у соціальних мережах. Останнім часом особливо популярним #pillowchallenge, який вже зібрав понад 10 000 знімків в Instagram. Взяла участь в ньому Наталія Горова, прийомна дочка Потапа.

У своєму Instagram Горова опублікувала фото, на якому на ній лише одна подушка, прихоплена поясом. Наталія зацікавилася створенням образу, і навіть підібрала відповідну сумочку. Ця фотографія стрімко набрала популярність в соціальних мережах. Користувачі захоплюються приголомшливою фігурою Горовий. Не залишилися без уваги і шикарні подушки.

Наталя Горова і прийомний тато Потап

Є й ті, які знайшли таку фотографію вульгарною і поскаржилися, куди мовляв дивиться Потап. Але Горова - дівчинка повнолітня, і сама має право вибирати, що їй постити в соцмережі, а що ні.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Нагадаємо, раніше дочка Ірини Яківни, яка є колишньою дружиною репера Олексія Потапенка, 20-річна Наташа вже давно була помічена в дорослому тусовці мами від вітчима Mozgi Entertainment.


Як повідомляв портал "Знай.іа" Наташа разом з мамою і братом Андрієм вирушила в подорож по США і Мексиці, звідки вона вже встигла викласти безліч фото.


Знай.іа" писав, що відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Insta.