Скандальний український співак і автор пісень Віталій Козловський дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Нещодавно знаменитість похвалився пікантним адром, оголивши торс і підставивши тіло сонечку, сидячи в старому пошарпанном кріслі. Так, артист присвятив вірш карантину через коронавірус COVID-19, зазначивши, що для нього в житті немає нічого важливіше любові. До речі, текст Віталій взяв зі своєї пісні "Будь сильніше".

⏳ Так хочется без повода Бродить всю ночь по городу, Так хочется о всём забыть И просто, просто жить. Мы в суете летящих дней Всё забываем главное: Нет ничего любви важней! Так хочется сорвать с себя Все маски и сомнения И каждый день Вдыхать любовь Быть самим собой. А наперёд загадывать Я не хочу и надо ли!? Ведь Ангел мой Всегда со мной... поділився емоціями Козловський

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Карантин! А ви без маски, та ще й голий😆😆😆", "❤️Любов сильніше ніж ведмідь", "Красунчик)", "Ну нарешті фото без футболки побільше би таких", "Свіжі сопелькі 😁", "о Боже який чоловік,я хочу від тебе доньку😘і крапка", "Красунчик😍👏", "кубіки нічого так😁", "Віталій форма вогонь 🔥".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віталій Козловський показав новий знімок біля літака, заявивши, що страждати - це дуже зручно, але більше він цим займатися не хоче.

А ще артист все-таки показав знімок в одязі. Ну, не зовсім.