Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав веселе сімейне відео з їх з Примадонною дітьми Гаррі і Лізою, які не дають занудьгувати на карантині через коронавірус COVID-19 ні зірковим батькам, ні численним шанувальникам. Так, на цей раз малюки похвалилися черговим талантом - майстерною стрільбою з лука, граючи в піратів на задньому дворі, в величезному дерев'яному кораблику.

Пірати лучні 🏰⛵️ пожартував Галкін

Фолловери залишилися в захваті: "❤️❤️Аааааа))Піратикам ,привіт!😊👋", "Ми вам здамося в полон? Ну, будь ласка!🙏🙏🙏😁", "БІЛЬШЕ НА КУПІДОНІВ 💘 СХОЖІ💦", "Робін Гуд і Робін Гудка!👍👍👍👍👍👍👍👍👍", "Не перестаю захоплюватися Максимом!", "#печеніги і #половці нервово курять в сторонці:)) 👍🏻", "Наші Улюблені ДІТКИ!!!😍💕💕💕💕💕", "Справжній корабель на території замку,діти ростуть в самих чудових умовах,молодці батьки,дітки такі розвинені,-це ваша Максим заслуга,і звичайно,Алли Б. Удачі Вам і Алих вітрил діткам...", "А я далі...А я ще далі"!!!😂😂😂😂😂Такі вони лапочки😚💖", "Чудові дітлахи 👏👏🏻👏", "Які ж милі дітки, здоров'я їм ☺️🔥", "Дітки чудо..... Міцного здоров'я всій сім'ї..... Бережіть себе!!!! 👍👍👍👍👍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Немов у якомусь іншому світі живете)))👏".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.