Відома українська співачка Sonya Kay, яка в червні планувала зіграти пишне весілля в одному з київських ресторанів, заявила, що урочистості відміняються. А причиною цього стала смерть батька знаменитості.

Про таке вона розповіла в програмі "Зірковий шлях".

Варто зауважити, що напередодні трагедії, мама співачки, а також її батько, полетіли до Ізраїлю, де останнього мали вилікувати від онкології. Щоправда, наразі стало відомо, медикам це зробити не вдалося.

"Вони з мамою приїхали з Ізраїлю, де його лікували від онкології, і все вилікували, все було добре. Але нам сказали, що це був тромб, він обірвався, і батько помер за секунду. У мене просто був такий шок, що я не розуміла, що відбувається", - каже артистка.

Sonya Kay, фото Instagram
Sonya Kay, фото Instagram

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нині ж племінниця народної артистки України Софії Ротару та її коханий вирішили відмінити весілля, призначене на 7 червня, адже саме батько повинен був вести Соню до вівтаря.

"Весілля не буде, тому що без нього воно мені не потрібне. Ми просто розпишемося і все", - підкреслила Kay.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Емінем підтримав Кріса Брауна, який побив Ріанну, в мережу злили відео.

Як повідомляв портал Знай.uа, вона передбачила свою смерть: померла 25-річна зірка

Також портал Знай.uа писав, що Майк Тайсон в інтерв'ю The Sportsman розповів, як ставиться до смерті.