Про Анастасію Заворотнюк в останні місяці практично нічого не чути. Після того, як у неї діагностували страшну хворобу, “народна няня” перестала заходити у всі соціальні мережі, до неї не можна додзвонитися. Навіть родичі воліють відмовчуватися на питання про стан здоров'я Анастасії. І нарешті з'явився промінчик надії у фанатів актриси. Вона вперше вийшла на зв'язок в своєму Instagram.

Нещодавно Заворотнюк святкувала свій День Народження. В Instagram її привітали тисячі фанатів. Шанувальники бажали здоров'я, і навіть не сподівалися на якусь відповідь. Однак він прийшов. “Мені було дуже приємно. Ваша Настя.” – саме така запис з'явилася від імені офіційного аккаунта Заворотнюк.

Анастасія Заворотнюк, фото з Instagram
Анастасія Заворотнюк, фото з Instagram


Фанати неоднозначно сприйняли це повідомлення. Одні зраділи раптового появи актриси, і сподіваються, що це добрий знак, і Анастасія йде на поправку. Інші ж сумніваються, що це була саме Заворотнюк. Шанувальники допускають, що відповісти від імені Анастасії міг хтось з її родичів. Наприклад, старша дочка Анна, яка останнім часом здобула величезну популярність в мережі.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Анна Заворотнюк опублікувала пост, в якому розповіла про стосунки із молодшим братом Майком.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Анастасія Заворотнюк вперше за довгий час вийшла на зв'язок.

Також "Знай.uа" писав, що Анна Заворотнюк опублікувала нове фото і натякнула на стан матері.