Відомий український виконавець Віталій Козловський часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Нещодавно артист порадував мережа красивими фото з прогулянки на "Київському морі", а тепер показав миле фото, на якому позує з батьком. Виявилося, тато артиста святкує день народження, ось співак і вирішив привітати його у соціальній мережі.

На новому фото Віталій стоїть трохи позаду, весело посміхається і міцно обіймає батька. Батько виконавця, якого звуть Віталій Сергійович, стоїть попереду – він на фото досить серйозний, уважно дивиться в камеру. На голові чоловіка широка чорна капелюх, а на очах окуляри. У підписі до світлини Віталій Козловський написав: "З Днем народження, таточку. #bestfather #bestfriends". Фанати артиста не пройшли повз і почали коментувати фото, приєднуючись до привітань.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Віталій Козловський привітав з Новим роком милим віршиком.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Козловський презентував новий кліп.

Також портал "Знай.uа" писав, що Віталій Козловський показав фото біля моря і тут почалося.