Експерт модельного шоу "Топ-модель по-українськи" і fashion-фотограф Соня Плакидюк, яка не менше відома в українському шоу-бізнесі, ніж зірки, яких вона знімає для обкладинок глянцю, активно веде власну сторінку у соціальній мережі Instagram. Так, туди вона викладає як і свою знімки, так і різноманітних знаменитостей.

Вже цього разу кохана Річарда Горна поділилася світлинами відомої українська співачки Даши Астаф'євой. Відтак, на кадрах видно, як знаменитість позує в одних лише шортах з високою талією. Щоправда, фанатам співачки груди так і не вдалося побачити, бо Плакидюк при обробці світлин замалювала "диньки" Астаф'євой.

Скріншот допису

"У поїздки я не беру з собою камеру, але беру телефон ... і Астаф'єву", - підписали знімки в мережі.

Варто зауважити, що користувачам такі фотографії припали до смаку і вони засипали їх сотнями коментарів та тисячами лайків.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно піарить у своєму Instagram.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.ua" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.