Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время и Стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість похвалився новим кліпом, досить голосно повернушвись в шоу-бізнес, а тепер вирішив спробувати себе і в ролі блогера. Так, артист розповівши українцям, як не розлучитися під час карантину через коронавірус COVID-19, адже багато пар не бувають разом настільки часто, як зараз.

Володимир встиг випустити вже два кулінарних ролики, приготувавши на першому смачний сніданок з омлету з козячим сиром і шпинатом коханій дружині, на другому - корисний супчик, а на третьому - яблучну шарлотку. Тепер же Дантес взявся за дуже смачні сирники, вперше не знявши, як пара поїдає їх за столом. Також виконавець видав список улюблених серіалів, в число яких увійшов і "Не родись красивой".

П'ятий урок! Сьогодні сирники. Реально складне блюдо, особливо якщо готував його 2 рази в житті. Але результат - гармата. Там я ще нарадив серіалів. Коротше, розважайтеся🥰🥰🥰 поділився емоціями Дантес

Фолловери залишилися в захваті: "Випуск схожий на серіал, на самому цікавому закінчується серія 😑😑😂😂", "Чекала моменту, коли Надя буде пробувати, і тут такий напис "упс, вибачте, ми забули зняти як ми їмо"😕😂", "Як круто 👍👌 прямо зацікавили ви мене❤️❤️❤️ своїми влогами", "Корисності та смаколики👍😊", "Прекрасна серія. Сумний кінець...".

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.