13 випуск 10 сезону "Голос країни 10" на сцену вийшла мама Дана Балана Людмила, яка є телеведучої і відомої в Румунії співачкою. Коли стало зрозуміло, хто виконавиця Тіна Кароль підійшла до Потапа і сказала: "Ну все, зараз будуть одружити".

Людмила Балан вийшла на сцену, щоб підтримати команду сина. Вона висловила своє захоплення Тіні Кароль і та відповіла взаємністю.

Катя Осадча запитала, чи вірить Людмила "хімію" між Тіною і Даном, на що та відповіла, що "у неї з сином смаки однакові" і на всяк випадок приготувала весільну пісню.

Людмила здивувала всю країну українською народною піснею "Горіла сосна, палала".

Пісня вийшла з натяком, так як її співають, коли з нареченої знімають фату і надягають хустку.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Раніше повідомлялося, що довгий час обговорювалися залицяння до Балана Кароль на телешоу "Голос", де вони були суддями. А пізніше фанати і зовсім заговорили про "секретні" відносини, мабуть лише сліпий не зможе помітити ці вічка і іскру в очах закоханих.

Так, українцям показали відео, як Тіна і Дан грають, даруючи один одному закохані посмішки, погляди і ніжно торкаються.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, найближча жінка Балана вийде з тіні і це не Тіна.

Як повідомляв Знай. ua, Тіна Кароль та Дан Балан пускають бісики з очей.

Також Знай. ua писав, що Дан Балан та Тіна Кароль вже живуть разом.