Зірки українського шоу-бізнесу не завжди володіли неземною красою і ідеальною фігурою. Нещодавно в мережі опублікували фото знаменитостей до початку їх кар'єри, які підтверджують, що потрібно вдосконалюватися протягом усього життя і цьому немає межі.

Українська співачка Світлана Лобода, яка живе і працює в Росії, до початку кар'єри не мала таких виразних рис обличчя, як зараз.

Світлана Лобода, Ivona
Світлана Лобода, Ivona

Артистка збільшила і без того пухкі губи, прибрала горбочок на носі, виправила форму брів і багато інших недоліків у собі. Такі метаморфози у зовнішності допомогли Світлані підкорити серця мільйонів фанатів по всьому світу.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Інша українська виконавиця Тіна Кароль теж не завжди була взірцем бездоганності. До того, як потрапити в шоу-біз, Тетяна могла дозволити собі їсти шкідливі солодощі за вечерею і вийти на публіку без макіяжу.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Також знаменитість носила рівне волосся, не укладаючи їх щодня хвилями на один бік, як любить робити це зараз.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Нагадаємо, що Тіна Кароль через 7 років приголомшила правдою про покійного чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль показала містичні фото з минулого.

Також портал Знай.uа писав, що Ані Лорак у вбранні з 90-х нарвалася на критику просто на сцені.