Сенсаційна українська реперка Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео. Нещодавно знаменитість вирішила подарувати фанатам гарний настрій, показавши, чим займається на карантині через коронавірус COVID-19, намагаючись не нудьгувати. Так, артистка виставила забавну серію фото, на яких позувала на городі, примірявши комбінезон яскраво-синього кольору і "робочу" стару курточку. Зіркова красуня не посоромилася показати, як удобрює землю в рідній Баришівці, розкидаючи натуральне добриво за допомогою вил.

Лайк, якщо черпав гівно в житті ❤️
, - пожартувала співачка. Фолловери залишилися в захваті від щирості Олени: "Береш більше, кидаєш подалі, поки летить - відпочиваєш 😂😂😂","ПАМ'ЯТАААЮ СВОЄЄ РІДНЕ СЕЛООООООО ,ДЕ Я ЛОПАТОЮ ЧЕРПАВ ГІВНО НЕ ПІДУ В АРМІЮЮЮ,ООООООУУУООООООО НЕ ПІДУ В АРМІЮ... ЄЄЄЄЕЕЕЕЙЙЙЙ", "А якшо ти гімно, і тебе черпає життя?", "Поп символ країни, збирати стадіони, випускати альбоми і володіти армією фанатів але якщо мамка сказала гарувати на городі то тут як би все зрозуміло)", "Альонааа ти баба агонь 😘😘", "Ну хоч одна нормальна баба❤️", "Пів години тому,займався таким самим ділом!
Хто б ти не був,актор,ведучий ,депутат!Все одно прийдеться кидати гімно!ЛАЙК!)😎", "Бувало і не раз😁 Як кажуть на селі: "Дай Боже щастя" або "Боже помагай".".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше