Популярна співачка Alina Tim, яку неофіційно охрестили "українською Бузовою", презентувала кліп на пісню "Пою и Пью".

Режисером відео став талановитий Антон Клищевник – творець минулої роботи артистки "Tell Me". Пісню "Пою и Пью" написав колишній учасник "Голосу Країни" Діма Лібра.

"Частина цього тексту була написана вже кілька років як, але я не став його дописувати – сенс? Хто з артистів купить такий текст - зі словами "дура", "співаю і п'ю", здавалося мені? А потім мені подзвонила продюсерка Аліни і я зрозумів: так це ж те, що їм треба! Тому що Аліна – молодець у цьому плані, смілива і той ще провокатор! Я допрацював текст, написав музику, артистка була в захваті", - розповів сонграйтер.

Alina Tim, кадр з кліпу "Пою и Пью"
Alina Tim, кадр з кліпу "Пою и Пью"

Alina Tim, кадр з кліпу "Пою и Пью"
Alina Tim, кадр з кліпу "Пою и Пью"

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Кліп знімали в останні дні перед карантином. За словами знімальної групи, їм "вдалося застрибнути в останній вагон потягу".

"Ми сплатили локацію, оренду техніки, забили дати репетицій і тут почалася вся ця епопея з коронавірусом. Кожного дня – як на пороховій бочці, прокидаєшся, читаєш новини і думаєш: а чи не прирівнюється вже з сьогоднішнього дня ця зйомка за своєю законністю до експорту великої партії кокаїну? Але встигли до того, як масові збори заборонили. Так що все в рамках закону і нашу команду не можна зараховувати до зухвалих порушників карантину!" - зазначила Аліна.

Alina Tim, кадр з кліпу "Пою и Пью"
Alina Tim, кадр з кліпу "Пою и Пью"

Режисер відео зізнався, що ідея кліпу прийшла в голову після декількох прослуховувань пісні.

"Я відразу уявив собі в голові ринг, бійку, танці, подзвонив Аліні по телефону, почав ділитися своїми емоціями, буквально за кілька годин ми повністю придумали весь сюжет і всю ідею, а вже потім я її записав", - поділився Антон Клищевник.

Alina Tim, кадр з кліпу "Пою и Пью"
Alina Tim, кадр з кліпу "Пою и Пью"

Alina Tim, кадр з кліпу "Пою и Пью"
Alina Tim, кадр з кліпу "Пою и Пью"

За словами самої артистки, найскладнішим у кліпі для неї стала хореографія.

"Як виявилося, танцюю я ще гірше, ніж співаю. Ще взимку на дні народження моєї продюсерки Антон сказав мені: "А що якщо в новому кліпі ти будеш танцювати?". Ми ще не знали, що це буде за кліп, ні на яку пісню, ні вже тим більше з яким сюжетом, але я відразу погодилася. На справі виявилося все набагато складніше. Але я дуже старалася, репетирувала щодня по чотири-п'ять годин. Щоб зайвий раз не ризикувати здоров'ям, ми не стали знімати для репетицій танцювальний клас, і я репетирувала прямо вдома біля дзеркала з тим відео, що прислав мені хореограф. Чесно кажучи, очікувала, що рано чи пізно прийдуть розгнівані сусіди знизу, але обійшлося", - пожартувала співачка.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Михайло Хома презентував Духовний Гімн України "Боже великий, єдиний, нам Україну храни".

Як повідомляв портал Знай.uа, дві юні українки потрапили в кліп Майлі Сайрус.

Також портал Знай.uа писав, що Слава Камінська поділилася пікантним відео, засвітивши оголені форми.