Віталій Козловський – один з найбільш популярних естрадних виконавців України. Але при цьому про його особисте життя практично нічого невідомо. Співак довгий час уникав будь-яких розмов на цю тему. Проте врешті-решт Віталій зізнався, що у нього є кохана дівчина, з якою він хоче прожити все життя. Про це він розповів в інтерв'ю “Світське життя”.

Козловський розповів, що перебуває у відносинах зі своїм концертним директором Юлією Бакуменко. Виконавець все частіше публікував фотографії, де вони з Юлією на відпочинку або відвідують які-небудь заходи. Тим не менш, він довго не зізнавався, що за цим стоїть щось більше, ніж суто робочі та дружні відносини.


Нарешті, Козловський все-таки підтвердив, що вони з Юлією знаходяться у відносинах, і заявив, що хоче прожити з нею все життя. Він розповів, що саме Бакуменко для нього найближча людина і його натхнення. Виконавець, не приховуючи посмішки, сказав, що Юлія робить його щасливішим.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Віталій Козловський привітав з Новим роком милим вірша.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Козловський презентував новий кліп.

Також портал "Знай.иа" писав, що Віталій Козловський показав фото біля моря і тут почалося.