Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно перебралася жити до Москви і до карантину активно гастролювала по російських містах, часто радує шанувальників яскравими фото в своєму Instagram. Цього разу зірка вирішила порадувати фанатів двома схожими фото, і запропонувала їм вибрати, який з них краще.

На знімках Лорак позує, сидячи біля піаніно, на ній чорне вбрання. Для фотосесії співачка вбралася в напівпрозору коротку блузу цікавого фасону. Вона доповнила свій образ кокетливим чорним беретом. Волосся співачки розпущені і красиво укладені, а на її обличчі легкий макіяж, вона загадково дивиться в камеру на одному зі знімків, а на другому її погляд спрямований кудись у бік. При цьому фанати помітили величезну дорогоцінний перстень з масивним смарагдовим камінцем, яку вона одягла на безіменний палець. Фани в захваті від нової публікації зірки, її засипають компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.