Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно перебралася жити в Росію, часто радує шанувальників яскравими фото в своєму Instagram. Нещодавно зірка відпочивала в жаркому Голлівуді, звідки частенько викладала нові фото, але в цей раз вона показала два знімки з репетиційної бази – вона вже повним ходом готується до нових концертів, які відбудуться в російських містах.

Так, на першій фотографії Лорак з'явилася одна, вона стоїть біля балетного станка і виконує якийсь рух. На тренування зірка прийшла у чорному вбранні – на ній коротка футболка і вузькі лосини, які повторили всі вигини її тіла. А на її ногах акуратні чорні кросівки. Волосся співачки зібране в недбалий пучок, тут вона не дивиться в камеру. На другій фотографії Ані Лорак з'явилася в компанії своєї підтанцьовки, вона фотографує їх у дзеркалі. Шанувальники захоплюються, як співачка виглядає для своїх років, адже їй вже за 40.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.