Скандальна співачка Лоліта Мілявська вирішила здивувати своїх фанатів і навіть запустила іронічний флешмоб. Відповідне відео вона розмістила в Instagram.

"Зараз дуже модно запускати флешмоби. Чужі ніби як не цікаво, а свій власний придумати – ну саме воно. Оголошую: віддай сьогодні сусідові те, від чого тобі завтра вже може бути погано", - розповіла Лоліта.

Співачка від себе вирішила презентувати сусідам половину торта, відкриту пляшку горілки і багет. В кінці відео Лоліта побажала, щоб сусідам від її продуктів було добре, а всім іншим гарного настрою.

Шанувальники не пройшли повз забавного флешмобу і деякі навіть підійшли до нього з усією серйозністю.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"А я сьогодні зробила 9 піц і поставила під двері чотирьом сусідкам бабульки...до них зараз не діти можуть приїхати! В Італії у нас жорстокий карантин! Вони мені потім у вікно махали і плакали...в знак подяки", "Думаю не реальний флешмоб. Горілка пішла б по колу . Напевно счас у кожного завались алкоголю", "Посилаю вам шматочок моєї любові!!! ❤️Ви мені так настрій підняли:)", " Очуметь, а закритій не початої пляшки не було??? Або сусідам все одно? ✌️", "А мені і віддати-то нічого сусідам! Сьогодні стільки корисних вкуснях прикупила, гидот зовсім ні! 😂 😂 😂 Думаю, може сина-студента їм віддати! А то випендрюється занадто багато, нехай тепер сусіди мучаться!", "Шкода, що я не Ваш сусід🔥", "Сьогодні нічого не віддам - у мене ІН 🍰🍸🍷🍨А ось завтра точно", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лоліта облягла фігуру прозорим костюмом і засвітила зайве.

Як повідомляв Знай. ua, коронавірус довів Лоліту до сивини і вона звернулася до людей.

Також Знай. ua писав, що Лоліта під час карантину просто на камеру "приборкала" гумориста.