Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася архівними фото і відео, переглядаючи минулі моменти слави, коли ще з гордістю носила звання зірки Большого театру. Так, артистка згадала, що колись дуже давно станцювала на Красній площі, а постановку для неї підготував відомий хореограф і балетмейкер Володимир Васильєв.

Втім, зараз Анастасія не може похвалитися значними успіхами ні в особистому житті, ні в кар'єрі. У жінки складні стосунки з дочкою Аріадною, яка зараз проживає з батьком Ігорем і його коханою, телеведучої Оленою Ніколаєвою. Сама ж Волочкова коротає дні в величезному особняку з помічницею по дому і її сім'єю, періодично заявляє про нового чоловіка, якого так ніхто і не бачив і дає невеликі концерти в компанії маленьких дітей і клоуна.

Для мене велика честь залишатися єдиною балериною, яка танцювала на Червоній площі!💃 Номер "Російська". Чайковський. Постановка Володимира Васильєва. Режисер Федір Бондарчук.😊 поділилася емоціями Волочкова

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, проте коментарі хитра балерина приховала, побоюючись критики в свою сторону. Шанувальники вже звикли і до шпагатів Анастасії, і до її знімків в купальнику, і досить жорстокому поводженню з тваринами, однак деякі все-таки хочуть напоумити артистку жити без зайвої "показухи".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.