У цьому році Великдень буде святкуватися по-особливому в умовах карантину. Віруючим рекомендують відмовитися від походу до церкви, а подивитися богослужіння по телевізору. Телеканали UA: Перший, ICTV, 1+1 та Інтер будуть показувати прямі трансляції з церков.

Знай.uа поцікавився у зірки "Зважених та щасливих" каналу СТБ, відомого українського фітнес-тренера Марини Боржемської, як вона планує відзначити майбутнє свято.

Марина Боржемська з дітьми, фото: Instagram фітнес-тренера
Марина Боржемська з дітьми, фото: Instagram фітнес-тренера

Тренер повідомила, що обов'язково накриє на Великдень святковий стіл і приготує корисні частування.

"Ми відзначаємо не лише наш традиційній Великдень, а й Песах – єврейський Великдень. На наш обов'язково зроблю в магазині закупівлі і традиційно буду готувати вдома. Я навіть для своєї програми схуднення розробила меню для великоднього столу. У нас будуть міні-пасочки, сирна паска, яку любить тато, заливне з індички, торт з печінки, бутерброди з різними намазками, курячий і морквяний рулетики, пп-яйця з намазками", - поділилася Боржемська.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

На сторінці в Instagram фітнес-тренера можна знайти різні рецепти корисних страв. Пропонуємо вам варіант ПП міні-Паски, від якої ви точно не наберете зайвого.

Паска від Марини Боржемської
Паска від Марини Боржемської

Склад:

60 г вівсяного борошна

60 г кукурудзяного борошна

150 г м'якого сиру (Almette, Філадельфія, можна дитячий сирок)

3 ст. ложки натурального йогурту

1 ч. ложка розпушувача

1 ст. ложка цукру, або підсолоджувач, який любите

2 яйця (відокремлюємо жовтки від білків)

1 ст. ложка родзинок

Приготування :

Змішати всі інгредієнти, крім родзинок і білків.

Білки збити з дрібкою солі до крутих піків і акуратно ввести в тісто.

Промитий і просушений ізюм додати в готове тісто.

Викласти у форми на 2/3 (діаметр форм 7 см, як на кекси)

Випікати 45-50 хвилин при 180 градусах.

Зверху полити глазур'ю: (2 ст. л сухого молока змішати з 2 ч. ложки меду. Густоту глазурі регулювати водою, тобто, якщо густе - додайте пару ложок води).

Зверху прикрасьте сухофруктами і горіхами!

Марина Боржемська, фото Instagram
Марина Боржемська, фото Instagram

Також Марина Боржемська розповіла, що Великдень буде відзначати у вузькому колі близьких людей.

"Зберемося вдома за столом з батьками і дітками. Цього року, як в попередні, не зможемо піти в церкву і не зможуть приїхати всі наші родичі. Оскільки ми, звичайно, дотримуємося карантину. Виходимо на вулицю тільки за потребою за продуктами. Вчимося займатися, працювати та навчатися дистанційно. Так що наш Великдень буде дуже домашнім", - підсумувала тренер "Зважених та щасливих".

Нагадаємо, раніше суддя "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася незвичайним рецептом паски по-французьки - секрет в одному інгредієнті.

Також Марина Боржемська, яка є колишньою дружиною боксера В'ячеслава Узєлкова, дала поради, як схуднути під час карантину.

А зірка "Кварталу" Ірина Сопонару зізналася, що відбувається у неї вдома під час карантину.