Тетяна Брухунова – 31-річна помічниця гумориста Євгена Петросяна, яка стала його новою коханою. Гуморист навіть розлучився зі своєю дружиною-актрисою Оленою Степаненко після чуток про роман з Брухуновою. Тетяна часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram, і в цей раз красуня показала грайливий фото. Правда в підписі до посту вона розкритикувала новий мережевий тренд зірок – прямі ефіри на карантині.

Як видно, перед камерою Тетяна з'явилася в скромному домашньому образі – вона сидить на стільці, закинув ноги на підлокітник. Для зйомки дівчина одягла милий рожевий костюмчик, а на її ногах кокетливі туфельки. У підписі до світлини Брухунова написала: "За останні 2 тижні карантину в insta прийшло дивне явище (як мені здається) у вигляді парних ефірів. Що це за новий вид спілкування? Сидять 2 людини і розмовляють ПРО СВОЄ! Про природу, погоду, дітей, карантині – висловлюють авторитетно свою точку зору. Я не ханжа, і дуже люблю спілкування, але цей діалог в самоізоляції виглядає лякаюче. Особливо коли ефір дивиться десять осіб... Я не права? Як ставитеся до такого?". До речі, такі прямі ефіри часто практикують українська співачка Оля Полякова, і російська телеведуча Настя Івлєєва.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, дружина Петросяна Брухунова перетворилася в Карлсона, збирається пустувати.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що дружина Петросяна Брухунова розкрила головний секрет стрункої фігури, Степаненко таке і не снилося.

Також портал "Знай.иа" писав, що обраниця Петросяна зізналася у своїх слабкостях — не любить запивати.