Популярна радянська і українська естрадна співачка Софія Ротару вже давно у своєму Instagram не публікувала свіжі фотографії. У зв'язку з цим шанувальники артистки висловлюють стурбованість. Водночас на фан-сторінках Софії Михайлівни публікують старі фотознімки.

Одна з архівних фотографій Ротару прикувала особливу увагу прихильників знаменитості. На знімку Софія Михайлівна виглядає дуже сумною і дещо замученою. Ця фотографія була зроблена на зйомках фільму "Монолог про кохання" в 1986 році.

Софія Ротару, фото: instagram.com/rotaru_sofia
Софія Ротару, фото: instagram.com/rotaru_sofia

Шанувальники артистки залишилися в захваті від цієї фотографії, а дехто навіть відзначив, що зараз Софія Михайлівна виглядає молодшою. Раніше в Instagram було опубліковано фотографію Софії Ротару, зроблену у 2007 році в Сочі. У ті роки Софія Михайлівна носила коротку стрижку і робила досить яскравий макіяж.

"Чому така сумна. Але все одно дуже красива", "Завжди ... дуже красива і чарівна Софія!!!! Ми... тебе дуже любимо.", - пишуть під фотографією Софії Михайлівни.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Софія Ротару, фото:instagram.com/rotaru_sofia
Софія Ротару, фото:instagram.com/rotaru_sofia

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, мажор виявився тираном? Дружина "здала з потрохами" відомого актора. Актор Павло Прилучний виявився домашнім тираном, дружина зірки заявила про насилля

Як повідомляв портал "Знай.ua", племінниця Ротару Sonya Kay скасувала весілля через втрату найріднішої людини

Також "Знай.ua" писав, що Софія Ротару показала фото з 50-річною невісткою, виглядають ровесницями