Американський актор, лауреат премії "Оскар" Том Хенкс і його дружина Ріта Вілсон, які перехворіли на коронавірусну хворобу COVID-19, віддали свою кров для досліджень, спрямованих на розробку вакцини від цієї інфекції.

Джерело: британське видання Independent з посиланням на шоу This Morning на телеканалі CBS.

Том Генкс, фото: gettyimages
Том Генкс, фото: gettyimages

Вілсон сказала під час інтерв'ю, що антигени з їх крові досліджуються щодо того, чи стануть вони у пригоді при розробці вакцини від коронавірусної хвороби. Також пара, за потреби, хоче здати й плазму.

Зіркова пара стала одними з перших знаменитостей першої величини, про чиє захворювання на COVID-19 стало відомо. 12 березня Хенкс зізнався, що у них з дружиною виявили коронавірус. Пара перебувала в Австралії. А ось вже 16 березня Хенкс і Вілсон покинули лікарню і самоізолювалися в орендованому домі. Наприкінці ж місяця подружжя змогло повернутися у Лос-Анжелес.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вілсон дала перше інтерв'ю після хвороби. За її скаргами, вона встигла відчути на собі побічний ефект препаратів, хоча й не знає, чи були вони ефективними у лікуванні хвороби.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше найдорожчий футболіст Італії захворів на коронавірус, у якому стані зірка "Ювентусу".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Пласідо Домінго зліг з коронавірусом, у якому стані зірка опери.

Також "Знай.ua" писав, що зірка улюблених серіалів уражена коронавірусом.