Знаменитості України готуються до святкування Великодня по-своєму. Безумовно, у цьому році свято буде особливим, адже не вийде відвідати церкву, з'їздити до друзів або на природу. Проте навіть в таких умовах зірки знаходять способи відзначити Великдень весело. Наприклад,зірка "Жіночого Кварталу" Валерія Товстолєс проведе свято в традиціях своєї сім'ї.
Валерія розповіла, що окрім паски та крашанок, на святковому столі її самьи обов'язково їсти м'ясо, балик і нарізки з свіжих овочів. Однак найважливіше в цей день – приготувати окрошку. Товстолєс сказала, що це – головна сімейна традиція на будь яке свято.

Валерія Товстолєс, актриса Жіночого Кварталу
Валерія Товстолєс, актриса Жіночого Кварталу

Також Валерія розповіла, що у них з нареченим є традиція – ходити до церкви святити паски. Однак у цьому році, судячи з усього, доведеться її відкласти через карантин. Тому доведеться дивитися великодню службу в режимі онлайн. Паски Товстолєс сама не готує, а вважає за краще замовляти в ресторані. При цьому вона замовляє оригінальну випічку, з різноманітними начинками. Найголовніше, на її думку – це атмосфера. Товстолес вважає, що головне свято – в душі.

Крім того, Лера Товстолєс розповіла Знай.uа, що думає про продовження карантину.

Також Знай.uа повідомляв, як гаряча гімнастка з "Жіночого Кварталу" Катерина Нікітіна розважається на карантині.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

А от Марта Адамчук з "Жіночого Кварталу" розповіла про головні переваги карантину.