Відомий телеведучий Дмитро Шепелєв, який був чоловіком покійної співачки Жанни Фріске і вів програму "Розсміши коміка" на українському телебаченні, опублікував в мережі забавне карантинне фото, а в підписі до нього привідкрив завісу особистого життя з новою дружиною.

Як видно, на фото Дмитро з'явився в темряві, але його освічує яскравий сонячний промінь. Видно, що телеведучий зайнятий читанням, на ньому біла футболка та темні штани, він прикриває обличчя рукою. У підписі до світлини Шепелєв поділився карантинними буднями з новою дружиною. "- Іди, підлогу мий! - Не піду, я витирав пил і собак чухав минулого тижня. І взагалі, у мене Тефі, я з Познером знайомий! Відчепися, дай почитати. Інгмар Бергман «Сцени подружнього життя»", - написав телеведучий. Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Діми, засипаючи його компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Шепелєв забороняє синові приходити на могилу Жанни Фріске.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що вдівець Фріске Шепелєв готується до весілля.

Також портал "Знай.ua" писав, що батько Жанни Фріске зробив несподівану заяву про смерть дочки.