7 випуск романтичного шоу "Холостяк-10" запам'ятався як один із найемоційніших. Головний герой Макс попрощався відразу з двома учасницями. Про це повідомляє пресслужба СТБ.

Холостяк-10, СТБ

Так, дівчата та Макс повернулися з Таїланду до Київу. Холостяк вирішив пожити тиждень з учасницями, які, незважаючи на бурю емоцій та погроз у минулому випуску, зустріли чоловіка досить радісно.

Також Макс запропонував дівчатам описати їх ідеальне дозвілля зі своїм чоловіком. Аліна захотіла зайнятися спортом, Аня – почитати перед сном. У багатьох учасниць серед пунктів був перегляд кіно. Тому Холостяк вирішив запросити Олю, Дашу та Віку до домашнього кінотеатру.

Проте Оля була чимось незадоволена. Макс вирішив дізнатися причину, але результат виявився безуспішним.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Мені було що йому сказати. Але я просто забила та збирала цю грудочку злості в собі далі. Так, я кілька днів з цим живу", – зізналася Оля.

Також учасниця зізналася Максу, що є момент, який її гризе. Але вона охолола.

"Я здивований. Тому що на даному етапі не бачив особливо почуттів з твого боку. Мені здається, значить, немає сенсу продовження цих відносин. Я хочу запам'ятати все хороше та поставити крапку", — зробив висновок Холостяк.

Холостяк-10, СТБ

В кінці тижня Макс запропонував дівчатам організувати вечірку. Дані й Аліні він доручив придбати суперницям образи, а Насті та Даші – закупитися продуктами. В результаті, Аліна перевтілилася на Роклосану, Аня – на черницю, Віка – на Мальвіну, а Даша – на дівчину-кішку.

Холостяк-10, СТБ

Гостями стали близькі друзі дівчат і Холостяка. А ось до Аліни приїхала мама. Під час спілкування жінка дуже наполягала на поцілунку Макса й Аліни, що явно ввігнало в фарбу обох.

Також у цьому випуску Дана зробила подарунок Холостяку у вигляді футболки з відвертим принтом. Холостяк прийняв такий подарунок. А ось реакція дівчат не змусила себе довго чекати.

"книгу з вульгарними віршами, то футболку з вульгарними малюнками. А що далі? Ще б труси свої подарувала", — обурилася Віка.

"Це жахливо. Зрозуміло, що Дана вважає себе сексуальною. Я себе теж вважаю такий. Але навіщо робити такі подарунки? Мовляв, дивись, Макс, як я можу?", — відреагувала Даша.

"Четенько, ясненько, понятненько", - сказала Оля.

"Кохайтеся, чорноброві, та не з москалями", — процитувала Аліна "Катерину" Тараса Шевченка.

Традиційно відбулася Церемонія. Троянду не отримала яскрава і завзята Аня. Вже біля машини у дівчини сталася справжня істерика.

"Я хочу тобі дещо сказати. В той момент, коли камери вимикаються, я найбільше закохуюсь у тебе. І ти зараз ту людину, яка до тебе щиро відноситься, чесний і правдивий до тебе, садишь в машину. Ти залишив дівчат, серед яких одна мріє про ескорт в Дубаї, друга — незаймана, яка за сексуальність ставить собі 10 балів, третя — стрибає з проєкту в проєкт. А четверта – по суті щур! І з ними ти зібрався будувати стосунки?! Серйозно?" – звернулась вона до Макса.

Холостяк-10, СТБ

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що холостяк Іраклі Макацарія виклав навчальні ролики, завдяки яким можна легко привести тіло в порядок.

Як повідомляв портал "Знай.ua", холостяк Макс Михайлюк попросить учасниць організувати тематичну house-party.

Також "Знай.ua" писав, що учасниця шоу "Холостяк-10" Аня розповіла, що у неї був досвід стосунків з дівчиною.