Кожну п'ятницю ввечері на офіційній сторінці проєкту "Холостяк" в соціальній мережі Instagram виходить онлайн постшоу з Григорієм Решетником. Учасниками прямих ефірів стають холостячки, головний герой реаліті та зіркові гості. До обговорення долучилися й герої 9 сезону Даша Квіткова з Микитою Добриніним.

Решетник, Квіткова та Добринін, СТБ

Про 10 сезоні шоу та скандальний поцілунок

Так, Квіткова поділилася своєю думкою щодо гучного скандалу навколо поцілунку Макса з Дашею та порівняла цю ситуацію з тією, з якою зіткнулася сама на шоу в 9 сезоні.

"Коли стався поцілунок Холостяка з Дашею, ми з Микитою були шоковані. Я думаю, що Макс – хороший хлопець. Можливо, у нього зараз ейфорія, навколо дуже багато красивих дівчат. Ну, як же тут без поцілунків? Це неможливо, мені здається. Ми з Микитою обговорювали цей момент і прийшли до висновку, що наш поцілунок був якимось простеньким порівняно з тим, який трапився у Макса з Дашею. Наші ситуації трохи різні, оскільки ми з Микитою не поцілувалися на Церемонії троянд. Ми відійшли досить далеко, як нам здавалося. А тут дівчата стояли та чекали… У будь-якому випадку неприємно бачити, коли Холостяк цілується з іншими. Але я ні про що не шкодувала. І, якби повторилася б така ситуація знову, я б зробила все точно так само. Це була моя історія та мій поцілунок. У той момент мені було все одно на інших учасниць. Шкода було тільки Микиту, на якого накинулися дівчата", - сказала Квіткова.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Добринін ж залишив свої побажання учасницям і підтримав головного героя 10 сезону.

"Мені подобається сезон. Хоч я дивлюся його менше, але знаю від Даші, хто поганий, а хто хороший. Дівчата дуже красиві. "Холостяк" – реально складний проєкт. Не всі учасниці в самому початку усвідомлюють, як їм буде непросто. Хочу лише побажати мудрості та терпіння. І не забувати, що вони прийшли сюди не подруг шукати, а любов. Мені хочеться підтримати Макса, але скажу, що відповідальність і на ньому в тому числі. Адже в поцілунку беруть участь двоє. Дівчат дуже багато і бути психологом для кожної складно. Тут потрібно вибирати, з ким тобі краще", - сказав Микита.

Про фаворитку

Квіткова поки не вибрала собі фаворитку з нового сезону романтичного шоу, проте її симпатією все ж заволоділа одна дівчина.

"Я за любов. Можу сказати, що мені подобається кудрявенькая дівчинка Аліна", - зізналася вона.

Про досвід і критиці

"Кожна дівчина, що стала учасницею "Холостяка", по закінченню проєкту виходить з нього морально загартованішими. Коли на тебе навалюється такий шквал і любові, і негативу одночасно, ти дорослішаєш швидше, стаєш жорсткіше і досвідченіше. З часом просто перестаєш реагувати на злі коментарі. Розумієш, що їх пишуть люди, яким нічого робити. В обличчя на вулиці зазвичай ніхто не говорить того, що пишуть в соцмережах", - сказала Даша.

Квіткова та Добринін, СТБ

Про стосунки та весілля

Добринін дуже переживає з приводу майбутнього весілля, так як закохані планують відзначити її в Італії, де зараз активно атакує смертельний коронавірус.

"У нас з'явився третій житель, маленька дитина. І це кошеня на ім'я Каспер. Ми готуємося до весілля – у нас вже випущені запрошення на 23 травня. Хочемо, щоб усе склалося ідеально і ми не змінювали дату. Запрошення не просто надруковані – вони виготовлялися на спеціальній фабриці. Це дуже складний процес. Наше весілля відбудеться в Києві. Планували зіграти її в Італії, але щасливі, що все-таки цього не зробили. Знаємо, що там зараз складна ситуація у зв'язку з коронавірусом", - розповів Микита.

Однак пара вирішила перестрахуватися і призначили другу дату на осінь.

"На всяк випадок забронювали окрему дату на вересень. Медовий місяць хотіли провести в Нью-Йорку. У нас вже були куплені квитки – планували вилетіти на наступний день після весілля. Але довелося скасувати поїздку за пандемії", - поділилася Даша.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що холостяк Іраклі Макацарія виклав навчальні ролики, завдяки яким можна легко привести тіло в порядок.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Холостяк-10" закінчився відвертою істерією монашки.

Також "Знай.ua" писав, що учасниця "Холостяк-10" зізналася в сексі з дівчиною.