15 квітня лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополі став гостем нічної сесії на п'ятиденному онлайн-(не)конференції "Антикризовий національний онлайн-EdCamp 2020". Співак здивував педагогів та батьків: а капела виконав Гімн України. Також під час прямого ефіру голова ГО EdCamp Ukraine, радник міністра освіти та науки України Олександр Елькін запропонував Тарасу увійти до опікунської ради організації, і той погодився.

Так, Тарас Тополя був представлений не тільки як лідер гурту "Антитіла", але і як товариш Фонду ООН в області народонаселення.

"Дитина, як і кожна людина, яка керується в житті своїми бажаннями - чого йому або їй зараз хочеться більше, і намагається робити. В цьому немає нічого поганого, така людська природа. Але батькам потрібно не протистояти бажанням дітей, а розуміти їх і направляти — деякі заохочувати, деякі нівелювати", - сказав співак.

Наголошується, що Тарас уже був гостем EdCamp в 2019 році в якості лектора та співака. Цього разу вперше у п'ятирічної історії вчительського руху EdCamp Ukraine учасниками заходу стали не тільки вчителі та вчительки, але й батьки.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Педагогіка партнерства, з одного боку, нове поняття для української освіти, а з іншого — природне й очевидне. Воно означає тісну співпрацю батьків і вчителювання у навчанні й вихованні дитини. Цьому була присвячена велика частина нашої сесії з Тарасом", - розповіла віцеголова ГО EdCamp Ukraine, радник міністра освіти і науки України Олена Масалітіна.

Тополі теж дуже зацікавлений темою освіти.

"Час — дуже обмежений ресурс. Але на що я готовий його витрачати, крім музики, так це на навчання дітей", — зізнається співак.

Разом з дружиною, співачкою Alyosha вони виховують двох синів. Крім того, музикант пояснює свій інтерес до освіти тим, що його мати — вчителька математики.

Тарас Тополя був одним з 65 спікерів п'ятиденному онлайн-(не)конференції для батьків і вчительства "Антикризовий національний онлайн-EdCamp 2020", яка зібрала понад 10 тисяч учасників. Всього під час події були проведені лекції та сесії загальною кількістю 55 годин у 5 напрямках. Подія проходить з 13 по 17 квітня в дистанційному режимі.

Крім Тараса Тополі, серед спікерів: Марія Єфросиніна, Ольга Руднєва, Слава Фролова, Олександр Педан, Наталія Мосейчук. Влада і експертне співтовариство представляли: Любомира Мандзій, Лілія Гриневич, Сергій Бабак, Сергій Колебошин, Сергій Горбачов. Магістральним партнером проекту виступив Фонд народонаселення ООН в Україні.

Події надають державну підтримку Міністерство освіти і науки України, Український інститут розвитку освіти, Освітній омбудсмен України.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Тарас Тополя розповів, як карантин вплинув на життя його сім'ї.

Як повідомляв портал "Знай.ua", учасниці "Від пацанки до панянки" фліртували з лідером гурту "Антитіла".

Також "Знай.ua" писав, що співачка Alyosha похвалилася унікальним подарунком від Кличка.