Відома українська співачка Алла Костромічова, яка полюбилася світових дизайнерів і модному глянцю, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня порадувала фоловерів яскравим кадром, мабуть, з нової концептуальної фотосесії.

Як видно, перед камерою зоряна красуня з'явилася в дуже дивовижному образі, який фанати порівняли з кульбабою. Алла відображена у цікавій локації. На ній довгу пишну жовте плаття цікавого фасону з незвичайними рукавичками. При цьому вона одягла на голову капелюх бджолярів, якій закрила обличчя і шию. У підписі до фото Костромічова написала: "Вийшла по хліб. Stepped out to get some food. McQueen special for @bazaaruk". Фанати моделі в захваті від її образу, деякі кажуть, що вона вийшла не по хліб, а за медом на пасіку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, головна топ-модель України розбурхала фантазію фанатів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Костромічова з розмахом відзначила свої 33.

Також портал "Знай.ua" писав, що Алла Костромічова розповіла, як їсти і не товстіти.