З'явилася інформація, що стан здоров'я відомої російської актриси, зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк покращився. Медики відновили її активне лікування. Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

Фото Instagram\Анастасія Заворотнюк
Фото Instagram\Анастасія Заворотнюк

Так, про Анастасію останнім часом не було ніяких новин, але, раптово, з'явилася інформація, що за останній місяць знаменитість почала йти на поправку. На даний момент тяжкохвору Заворотнюк регулярно возять до іншої клініки на хіміотерапію та до нейрохірургів. Слід зазначити, що раніше через занадто ослаблений хворобою організм це було неможливо зробити.

Також разом з онкохворою Заворотнюк у клініці живе її чоловік, фігурист Петро Чернишов. Чоловік постійно знаходиться поруч зі своєю коханою — на всіх етапах лікування та транспортування.

Заворотнюк, фото Іnstagram
Заворотнюк, фото Іnstagram

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що онкохвора актриса Анастасія Заворотнюк вперше вийшла на зв'язок з шанувальниками.

Як повідомляв портал "Знай.ua", донька тяжкохворої актриси Анастасії Заворотнюк закликала всіх людей, які сидять на карантині, ще трохи почекати.

Також "Знай.ua" писав, що донька тяжкохворої Анастасії Заворотнюк у Вербну Неділю показала особливе відео.